2015 m. kovo 11 d., trečiadienis

Mascarponės sūrio tortas

                                                                                                         

Greitai ir lengvai pagaminamas ,o ir kepti nereikia .Tirpsta burnoje ,norisi dar ir dar ...
Kartojamas receptukas iš seniau  čia  Naudojau 21 cm tortinę ,dėl to tortukas aukštesnis už prieš tai buvusį .Sausainius laužiau kaip tinginiui , riešutų nedėjau .Viršus aplaistytas tirpintu šokoladu su grietinėle.Skanių akimirkų !!!






2 komentarai:

  1. Bandžiau šį tortuką, bet man srovele supylus želatiną kremas sušoko gabaliukais (turbūt dėl to, kad kremas per šaltas dėl atšaldytos suplaktos grietinėlės). Galbūt yra koks nors šios problemos sprendimas? Skonio kol kas nebandėme, stingsta šaldytuve :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki ,
    Šalta grietinėlė po išplakimo tikrai nebūna labai šalta.Kitas reikalas jeigu jūsų Mascarponė ir kondensuotas buvo šalti ,ar kambario temperatūros kaip parašyta ? Šį tortuką dariusi daugybę kartų ,man taip nebuvo.

    AtsakytiPanaikinti