2018 m. spalio 3 d., trečiadienis

Antienos filė didkepsnis su avietinių obuolių skiltelėmis

Labai mėgstu keptus obuolius, o antiena su obuoliais - tobulas derinys forever.Kaip man patinka patiekalai,kuriuos pagaminti labai paprasta ir neužima daug laiko.Prašmatnūs pietūs ar vakarienė per valandą.Nuostabusis  ''Kitchen me '' antienos filė didkepsnis  su žolelėmis yra paruoštas kepti su visa pakuote.Labai patogu ir be galo skanu.Jums lieka tik pasiruošti obuolius.


2 porcijos
Gaminimui 60 min.

Reikės :


1 pak. 350 g ''Kitchen me '' antienos filė ''Žolelių '' didkepsnio

3 avietiniai obuoliai
2 v.š. citrinos sulčių
2 v.š. sviesto

Gaminimas:

1. Vidutinio karštumo keptuvėje ištirpinti sviestą,dėti skiltelėmis pjaustytus  obuolius ir kepti apie 3 min , kol obuoliai apkeps iš visų pusių.Apverskite skilteles ir kepkite dar 2 min.Užpilkite citrinos sultis ir nukelkite nuo kaitros.Avietiniai obuoliai yra labai saldūs ,tad cukraus neprireiks.
2.Pagal instrukciją ant pakuotės iškepkite antienos filė.
3.Iškeptą ir supjaustytą antieną tiekite kartu su obuolių skiltelėmis.Prieš tiekiant obuolius ir mėsą  sulaistykite kepimo metu susidariusiomis sultimis.Patiekalas skanus karštas,o atvėsęs bus puikus užkandis.Prie šio patiekalo papildomo garnyro nereikia. Jeigu jums yra poreikis ,galite valgyti su keptomis bulvėmis arba juoda duona.

Skanaus !!!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą