2013 m. balandžio 15 d., pirmadienis

Krekerių tortas

     
                                                                                                                 


600g. saldžių krekerių
1 ind.Rududu arba kondensuoto pieno
200 g. sviesto
3-4 šaukštai grietinės
1 citrinos sultys
juodųjų serbentų uogienės arba  trintų serbentų su cukrumi

1.Sviestą ir Rududu ištirpiname ant silpnos ugnies,sudedame grietinę ir pakaitiname.
2.Į pravėsusią masę pilame citrinos sultis ir suberiame krekerius.Viską išmaišome.
3.Į pasirinktą formą dedame pusę krekerių masės ,lengvai paspaudžiame ir tepame uogienę .Ant viršaus sudedame kitą pusę . 1-2 val. laikome kambario temperatūroje ir dedame į šaldytuvą sustingti.Labai skanu 😋 Beveik tinginys ,tik sausainių nereikia laužyti . Galima sakyti tinginių tinginys 😊 Pats nerealiausias :)
Skanaus !!!







šaltinis :  čia


2 komentarai:

  1. Vaje, kaip turbut skanu. Dariau toki is Sonatinos receptu, tik be juodu serbentu ir citrinos sulciu. Sitas dar skaniau bus, ypac skanu, nes krekeriai tokie kaip sluoksniuotos teslos, kai ispampsta
    Bandysim su vaikais ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip gražiai ir skaniai atrodo...

    AtsakytiPanaikinti