2018 m. rugsėjo 4 d., antradienis

Sriuba su sūrio kukuliukais


6 porcijos
Gaminimui  40 min



Reikės :

500 g ančiukų širdelių ''Lapino puota''
1 l naminio jautienos sultinio
2 morkos
4 bulvės
1 svogūnas
100 g fermentinio sūrio
1 kiaušinis
3 v.š. miltų
aliejaus kepinimui
druskos
pipirų
žalumynų


Gaminimas :

1.Ančiukų širdeles nuplaukite ir užkaiskite .Virkite apie 20 min.Vėliau nupilkite skystį ,širdeles perplaukite ir dėkite į jautienos sultinį.
2.Bulves nuvalykite ir supjaustykite .Dėkite kartu su širdelėmis ir užkaiskite virti.
3.Morkas sutarkuokite,svogūną susmulkinkite ir pakepinkite.Vėliau dėkite 1 v.š. miltų,išmaišykite ir dar truputį pakepinkite.Dėkite druskos,pipirų.
4.Suminkštėjus bulvėms dėkite kepintas morkas su svogūnais.
5. Padarykite sūrio kukuliukus : tarkuotą sūrį išmaišykite su kiaušiniu ir 2 v.š. miltų.Iš gautos masės formuokite kukuliukus ir dėkite į sriubą.Virkite kelias minutes.
Tiekite su žalumynais .
Skanaus !!!



pagal ''mama.lt''

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą