2018 m. gegužės 14 d., pirmadienis

Kepeninė duona

10-12 porcijų
Gaminimui 120 min


Reikės :

2 x 500 g ''Lapino puotos'' šviežių ančiukų kepenėlių
500 g  ''Lapino puotos'' šviežių ančiukų širdelių
500 g riebesnės kiaulienos šoninės
prieskonių daržovių ( salieras,petražolė)
prieskonių mišinio
druskos


Gaminimas :

1.Nuplautas kepenėles ,širdeles ir šoninę dedame į puodą ,užpilame vandeniu ,įdedame prieskoninių daržovių ,druskos ir verdame 30 min.
2.Sultinį nupilame, o išvirtus produktus atvėsiname.Sumalame ,dedame mėgstamų prieskonių ,pilame sultinio.Sultinio tiek,kad masė nebūtų sausa.
3.Paruoštą masę sudedame į maistine plėvele išklotą formą,gerai suspaudžiame ir dedame į šaldytuvą sustingti.
Tiekiame su juoda duona,marinuotais agurkais.
Skanaus !!!


Už receptą dėkoju Linai Žebrauskienei 😍


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą