2018 m. balandžio 28 d., šeštadienis

Greiti pietūs.Triušienos dešrelės.

Šios dešrelės  yra labai  skanios ir švelnaus skonio .Prie jų nereikia jokių ryškaus skonio padažų .Kuo paprasčiau ,tuo skaniau.Neužgožkime  natūralaus dešrelių skonio netinkamais priedais.O ir patogumas nerealus,ypač kai nėra laiko,o normalaus maisto norisi.Labai rekomenduoju.


2 porcijos
Gaminimui 45 min.

Reikės :

1 pakuotė  250 g ''Kitchen me''  Šviežios triušienos dešrelių
4 bulvės
150 ml pieno
gabalėlis sviesto
sauja tarkuoto parmezano

Salotoms:

1 pakuotė salotų
svogūnų laiškų
šv. krapų
pusė agurko
2-3 v.š. salotų grietinės 12 %
druskos
pipirų mišinio


Gaminimas :

1.Bulves nuvalome ir dedame virti.
2.Daržoves skirtas salotoms nuplauname ir supjaustome.Dedame grietinę ,prieskonius.Kol kas nemaišykite.
3.Išvirusias bulves nusunkite,užpilkite verdančiu pienu,dėkite sviestą,parmezaną ir sutrinkite.
4.Triušienos dešreles apkepkite svieste iki apskrudimo.
Štai ir viskas.Skanaus !!!


                       😻

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą