2017 m. balandžio 20 d., ketvirtadienis

Įdaryti kiaušiniai su rūkyta antienos file

Kokios šventės be įdarytų kiaušinių ? Be šio nuostabaus užkandžio yra neįsivaizduojamas mūsų šventinis Velykų stalas ar kokia kita šventė.Patys skaniausi įdaryti kiaušiniai yra su rūkytu kumpiu arba file.Šias metais mano pasirinkimas buvo itin  gurmaniškas .Naudojau ''Kitchen me'' rūkytą antienos file.Nuostabaus skanumo,minkštumo ir sultingumo mėsytė.😋 Esant galimybei būtinai išbandykite.Iš pakuotės antienos file prigaminsite kalną įdarytų kiaušinių arba sumuštinukų. Pakuotėje yra 250 g rūkytos antienos file. Įdarymui naudojami  kiaušiniai turėtų būti ne visai švieži , o kokios savaitės ar senesni.Švieži virti kiaušiniai sunkiai lupsis ir mūsų patiekalas neturės vaizdo.Turbūt žinote tą jausmą kai kiaušinis nesilupa , o jeigu jų reikia nulupti 10 ..😏


Reikės :

250 g ''Kitchen me'' Karštai rūkytos antienos file
10 kiaušinių
1 nedidelis svogūnas
1 skiltelė česnako
šviežių krapų
maltų baltų pipirų
majonezo
druskos tik pagal poreikius ,aš nenaudojau


Gaminimas :

1.Kiaušinius verdame 8-10 min. Atvėsiname užpylę šaltu vandeniu.
2.Atvėsusius kiaušinius nulupame ir perpjauname išilgai pusiau.
3. Trynius atskiriame nuo baltymų ir dedame atskirai į dubenėlį.Trynius sutriname šakute.
4.Į trynių masę dedame smulkintą svogūną,krapus,išspaustą česnako skiltelę ,pipirų ,smulkintą antieną.Antienos truputį daugiau nei pusę gabaliuko.
5.Dedame majonezo tiek , kad masė nebūtų sausa.Išmaišome ir masę išdaliname į kiaušinių baltymų puseles.
6. Įdarytų kiaušinių viršų galite papuošti žalumynais ir pabarstyti mėgstamais universaliais prieskoniais .

Skanių ir malonių akimirkų !!!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą