2018 m. liepos 10 d., antradienis

Špinatų makaronai su tirštu sūrio ,mėsos ir daržovių padažu

Makaronų patiekalai mano šeimoje yra mėgstami ir dažnai ruošiami.Jie yra sotūs,greitai pagaminami ir naudojamų produktų spektras labai platus.Pagal kiekvieno skonį ir poreikius.Jeigu gaminu makaronų patiekalus ,visada renkuosi tik itin kokybiškus ,itališkus makaronus.Jie labai skanūs 😋


Gaminimui 45 min
6 porcijos

Reikės :

250 g makaronų su špinatais ir kiaušiniais Tagliolini '' Dalla Costa''
2 pak x 340 g  ''Lapino puotos'' ančiukų kulšelių mėsos ( troškinti,kepti)
50 g parmezano
1 cukinija
6 dideli pievagrybiai
2 svogūnai
3 skiltelės česnako
3 morkos
šv. krapų
alyvuogių aliejaus
druskos
pipirų mišinio
2 v.š. spelta miltų
3 v.š.  natūralaus skonio tepamo sūrelio


Gaminimas :

1.Morkas ir svogūnus nuvalome ir susmulkiname.Pievagrybius supjaustome.Iš cukinijos padariau makaronus.Tam naudojau spec. peiliuką.Likusį viduriuką supjausčiau.
2.Į didelę ir gilią keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir dedame mėsą ,svogūnus,morkas,pievagrybius.
Uždengiame dangčiu ir troškiname iki atsiras sulčių.Apibarstome miltais ir gerai išmaišome.Susidarę sultys turi sutirštėti.
3.Troškinimo pabaigoje dedame cukinijos makaronus,kapotus krapus,įspaudžiame česnaką,barstome pipirais ir dedame druskos.Patroškiname iki cukinija šiek tiek suminkštės ir dedame tepamą sūrelį.Išmaišome ir uždengiame.
4.Išverdame makaronus ir tiekiame su paruoštu padažu.Ant viršaus beriame tarkuoto parmezano.Galite išvirtus makaronus sumaišyti su padažu keptuvėje.
Skanaus !!!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą