2017 m. sausio 31 d., antradienis

Mėsainis su brandinta jautiena

Sultingi ir minkšti brandintos jautienos maltiniai yra paruošti kepti.Juos galima kepti keptuvėje,grilyje arba orkaitėje.Skanus ir greitas naminis mėsainis vos per pusvalandį.



Gaminimui 30 min.
2 porcijos

Reikės :

2 X 150 g ''KITCHEN me'' sausai brandintos jautienos maltiniai
druskos
pipirų
2  mėsainių bandelės
1 vazonėlis salotų lapų
pusė šviežio agurko
2 pomidorai
1 raudonas svogūnas
2 plokštelės čederio sūrio ''President''

Padažui :

4 v.š.barbekiu padažo
4 v.š graikiško jogurto
1 didelė skiltelė trinto česnako


1.Pagaminkite padažą : visus nurodytus ingredientus gerai sumaišykite .
2.Agurkus ir pomidorus supjaustykite griežinėliais.
3.Svogūną supjaustykite žiedais.
4.Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir dėkite maltinius.Apkepus vienai pusei,apverskite ir gardinkite druska,pipirais.Taip pat padarykite ir apkepus kitai pusei.
5.Mėsainių bandeles pašildykite,pjaukite pusiau ir aptepkite jų puseles padažu.
6.Ant bandelių apatinės dalies dėkite salotų lapus,pomidoro griežinėlius,svogūno žiedus ir ant viršaus maltinį.Toliau tepkite padažo , dėkite sūrį ant viršaus salotų lapus,agurko griežinėlius ir svogūno žiedus.Apšlakstykite barbekiu padažu.

Skanių ir malonių akimirkų !!!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą