2016 m. rugpjūčio 8 d., pirmadienis

Užkandis su antienos file ir parmezano traškučiu

Mano puslapis Facebooke
Prabangus derinys prie vyno taurės,abejingų neliks.Mėlynojo pelėsinio sūrio kremas su avokadais , japoniškais prieskoniais , antienios filė , ''patupdyti'' ant skrudintos duonelės ir visas šis gėris pagardintas parmezano traškučiu.Daugiau nei skanu .


Gaminimui 60 min
5-6 porcijos

Reikės:

1 pakuotės ''Kitchen me''Sūdytos-parūkytos antienos file
100 g mėlynojo pelėsinio sūrio kremo '' Memel blue'' ( Vilkyškių'')
1 avokado
1 virto kiaušinio
1 nedidelio svogūno
krapų
2 a.š. japoniškų prieskonių mišinio   '' Umami ''  ( Santa Maria )
1 v.š. citrinos sulčių
duonelės ( tinka prancūziškas batonas ,mini forminė duona)
tarkuoto parmezano sūrio traškučiams
 pomidorų puošimui



1.Avokadą nulupkite,perpjaukite per pusę ,pašalinkite kauliuką ir apšlakstykite citrinos sultimis.Dėkite į plakimo indą.Ten pat dėkite ir sūrio kremą.
2.Kiaušinį išvirkite,atvėsinkite ir nulupkite.Susmulkinkite ir dėkite į plakimo indą su avokadu ir sūriu.
3.Dėkite nuluptą ,susmulkintą svogūną.Prieš tai nuplikykite verdančiu vandeniu , pašalinsite aitrumą.Ten pat dėkite ir krapus.Masę plakite elektriniu plaktuvu iki vientisumo.Pačioje pabaigoje gardinkite japoniškų prieskoniu mišiniu.Kremą dedame į šaldytuvą.
4.Duonelę paskrudiname.Ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos dedame po 1 a.š. tarkuoto parmezano sūrio ir šauname į orkaitę iki sūris išsilydys. Išėmę duodame sustingti.
5.Ant skrudintos duonelės konditeriniu švirkštu išspaudžiame kremo ,šalia dedame griežinėlį anties filė ,įsmeigiame sūrio traškutį ir puošiame griežinėliu pomidoro.Labai tinka džiovinti pomidorai.
6. Maistą gaminkite su meile ir  gera nuotaika ir Jums visada pavyks :) Skanaus !!!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą