2014 m. birželio 25 d., trečiadienis

Tortas ''Snickers''

                                                                                                                             
                                                                                                           

Pirma vieta mano tinklaraščio favoritų sąraše.Mano skoniui šis tortas yra tobulas  . Vertas kartoti dar ir dar kartą. Receptas su kai kuriais mano patobulinimais .


Naudojau 21 cm kepimo formą

Biskvitams :
2 kiaušiniai
200 g cukraus ( mėgstantiems su mažiau cukraus 100 g)
200 g. ''Rududu''
200 g. grietinės ( naudojau 30% )
200-220 g. miltų  (miltų kiekis priklauso nuo kiaušinių dydžio)
2 a.š. kepimo miltelių ( vietoje sodos )

Grietinėlės kremas :
450 g. grietinėlės ( 35 % riebumo)
2 v.š. cukraus

Karamelinis kremas:
100 g. sviesto
200 g. ''Rududu''
pora saujų kepintų ir pasūdytų žemės riešutų ( naudojau sūdytus ,nes į Snickers šokoladą taip pat dedami sūrūs.Gavosi super !!! )

Šokolado pertepimui ir puošimui :

150 g juodojo kokybiško šokolado
150 ml pieno
Aš sunaudojau apie 200 g. juodojo šokolado ir 200 ml. pieno,nes naudojau ir pertepimams ir puošimui.

Sirupas :

 Jį naudojame pagal poreikį. Jeigu matote ,kad šokoladinis pertepimas gavosi gana skystas ir puikiai sudrėkina biskvitą,jums tikrai nereikės papildomai laistyti sirupu.

Virinto vandens ,citrinos sulčių ir cukraus pagal skonį.

Biskvito paruošimas :

1.Išplakame kiaušinius su cukrumi.Cukrus turi ištirpti , o masė padidėti kelis kartus.
2.Dedame kambario temperatūros Rududu ir išplakame ,kad neliktų gumuliukų.
3.Pilame grietinę ,maišome ir sijojame miltus su kepimo milteliais. Žiūrėkite pagal tešlos tirštumą. Jeigu kiaušiniai dideli ,reikės daugiau miltų iki 220 g.
4.Tešlą padaliname į 2 dalis.Vieną dalį pilame į kepimo popieriumi išklotą formą ir dedame į 180* C įkaitintą orkaitę .Kepame 15-20 min. . Man prireikė 20 min.
5.Iškepus  biskvitui atvėsiname.Tą patį padarome ir su likusia dalimi tešlos.Atvėsusius biskvitus padaliname per pusę.Turėsite 4 biskvitus.

Kremai ir šokoladinis pertepimas :

1.Ant garų vonelės ištirpiname šokoladą.Pilame pieną ir gerai išmaišome.

2.Grietinėlę išplakame su cukrumi.

3.Kambario temperatūros sviestą ir Rududu ištriname iki vientisos masės be gumuliukų .Dedame riešutus ir išmaišome.Tai geriausiai atliksite blenderio pagalba.Taip pat Rududu ir sviestą galima išplakti mikseriu. Bet tai bus jau visai kitos konsistencijos kremas.Man priimtinesnis pirmas variantas.

4. Pasiruošiame sirupą: į virintą atvėsintą vandenį pilame citrinos sultis,dedame cukrų.Išmaišome ir ragaujame.Sirupas turi būti saldžiarūgštis.

Sluoksniavimas:

1.Nuo biskvitų viršaus nupjaunu lipnų sluoksnį,padžiovinu ir sutrinu į trupinius.Bus puošimui.
2.Dedame pirmą biskvitą ,laistome sirupu ,pilame šokolado ir tepame pusę grietinėlės kremo.
3.Dedame antrą biskvitą ant viršaus ,laistome sirupu ,pilame šokolado ir tepame visą karamelinį kremą su riešutais.
4.Dedame trečią biskvitą ir atliekame tą patį ką ir su pirmu sluoksniu.
5.Ketvirtą biskvitą dedame ant viršaus .Aš buvau pasilikus kelis šaukštus grietinėlės kremo ,tai juo ir aptepiau.Tortą uždengiame ir dedame nakvoti į šaldytuvą.Šis tortas mėgsta pastovėti .Kuo ilgiau stovi,tuo skanesnis tampa.Ką tik pagaminto valgyti nederėtų.
6.Puošimui sunaudojau 3 Snickers šokoladukus , saują žemės riešutų ir trupinius likusius nuo biskvitų.Aplaisčiau šokoladiniu pertepimu.Puoškite kitą dieną tortui sutvirtėjus.

Rezultatas vertas visų jūsų pastangų . Skanių ir malonių akimirkų , gaminkite su meile ir gera nuotaika 😍
Jeigu kopijuojate receptą ,prašau dėti aktyvią nuorodą į mano tinklaraštį.Ačiū už supratingumą 😊






Rudeninis tortukas.



Iš tortui naudojamų ingredientų galite pasigaminti keksiukų . Iš vienos produktų normos iškepsite apie 18 keksiukų.



Recepto šaltinis  SM

106 komentarai:

  1. Atrodai kaip dangiskas stebuklas, ir pagal aprasyma gal but net ir paprastiem zmogeliam imanomas iskepti! Jus kaip visada stebinate savo sugebejimais

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū :) keptas savom reikmėm:) tortukas labai lengvai gaminamas ,tikrai visiem įmanoma išsikepti ,bandykite ir pavyks :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, noreciau paklausti is kur pirkote toki grazu torto stova? :)

      Panaikinti
  3. Labai skanus ir sotus, toks turtingas gaunasi. Kepiau jį, tai labai patiko

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš kepdama antrą kartą irgi pagal savo nuožiūra koregavau receptą.. Originale tikrai per daug miltų ir per mažai kėlimo miltelių.Dėjau 3L kiaušinius ir 2 a.š kėlimo miltelių.Dabar pabandysiu jūsų receptuką gal dar labiau patiks.Kepant pagal originalą gaunasi ne biskvitas ,o labiau panašu į skanią duonelę. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dėkoju..:) Tiesa, kad dėjot sūdytus riešutėlius nepabijojau ir aš idėt pasūdytų iš skardinės ( tie kur prie alaus valgomi ) tik truputi apiploviau po vandeniu kad nebūtų labai sūrūs, nusausinau, susmulkinau ir vualia..:) praeitą kart kai kepiau ši tortą riešutėlius radau tik kevaluose tai baisiai daug laiko sugaišau kol išlukštenau, apkepiau ir išvaliau nuo žievelių.. tad ši kart visa gaminimo eiga praėjo kur kas sklandžiau ir greičiau..:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tikrai neverta vargti ir kepinti riešutų ,visuose prekybos centruose yra skrudintų žemės riešutų ir su druska ir be jos :) Aš naudojau sveriamus sūdytus riešutus ,tai jų neploviau ,nes tos druskos ten ne per daugiausiai ,viskas buvo ok :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ruosiuosi kepti sy torta savaitgaliui, tik idomu kaip graziai apdeti trupiniais sonus? :( ar reikia aptepti papildomai kokiu kremu ar ne?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aš papildomai netepiau ,naudojau biskvito trupinius ir riešutus :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Labai skanus gavosi,aciu uz receptuka

    AtsakytiPanaikinti
  10. o i grietineles pertepima nereikia deti zelatino? nes man tas pertepimas skystas gavosi, viskas nubego, o nuotraukoje atrodo taip graziai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Grietinele turi buti labai gerai atsaldyta, o jei nesiplaka galima ideti truputeli citrinos rugsteles ir viskas bus puiku.

      Panaikinti
  11. Kiek suprantu jums grietinėlė neišsiplakė ,plakta grietinėlė nėra skysta ,ar ne taip ? nereikia čia želatino ,reikia noermaliai išplakti grietinėlę ;)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Manau, kad pakelis grietinėlės standiklio nepamaišys? :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Tik tuomet jeigu grietinėlė sunkiai plakasi ,šiaip standiklio tikrai nereikia ;)

    AtsakytiPanaikinti
  14. O jeigu torta laikyciau ne per nakti ,o kelias valandas? Ar butinai per nakti? :)

    AtsakytiPanaikinti
  15. Del sirupo.. koek dejot cirtinos sulciu?

    AtsakytiPanaikinti
  16. dedu pagal skonį ,reikia ragauti :)

    AtsakytiPanaikinti
  17. labai skanus tortas.Mano svogeris sake,kad nerealaus skonio

    AtsakytiPanaikinti
  18. Jau trečią kartą dariau šį skanumyną, stingsta šaldytuve rytdienos apsirijimui :)))
    28cm formai sunaudojau:
    biskvitui-dviguba norma, sirupui pakako 200ml, šokolado pertepimui vienguba norma, grietinėlės kremui 840ml 35proc grietinėlės, karameliniam pertepimui indelis rududu su 180g sviesto, papuošimui 2 dvigubi snikeriai (dėl grožio dėčiau 3, bet man skonis svarbiau, ir taip bus salduuuuu :)
    Rezultatas: su forma 4kg, aukštis 12cm

    AtsakytiPanaikinti
  19. kiek ingredientų reiktų dėti 25cm tortinei? ar 6cm tortinė ne bus per žema? pas jus tortas atrodo aukštokas :)

    AtsakytiPanaikinti
  20. Labas. Jei neturiu "Rududu" gal galiu deti paprasta kondencuota piena? O gal ji pavirti? Italijoj "Rududu "nera prekyboj deja...-))))

    AtsakytiPanaikinti
  21. Vilma BJ , galite daryti ir 25 cm. bus žemesnis tortukas ,mano 21 cm tai aukštas ,bet tikrai nėra laabai aukštas ,normalus ,jeigu turite geriau darykite mažesnio skersmens formoje :)

    AtsakytiPanaikinti
  22. Gitana Pusinskaite , išvirkite kondensuotą pieną ,bus labai skanus kremas :)

    AtsakytiPanaikinti
  23. Sveiki,o kokias citrinu sultys naudojote ir mazdaug kiek ml? Dekoju ;)

    AtsakytiPanaikinti
  24. Sultis spaudžiu iš geltonos citrinos ,dedu iš akies ,reikia ragauti ,skonis turi būti saldžiarūgštis :)

    AtsakytiPanaikinti
  25. Sveiki.Is tokio kiekio produktu,mazdaug kokio svorio iseina tortukas?

    AtsakytiPanaikinti
  26. Gintare , nesvėriau aš jo ,sunku pasakyti ,vidutinio dydžio ,bet labai sotus :)

    AtsakytiPanaikinti
  27. Sveiki.Kepiau ir aš šį tortuką.Dabar brandinsiu jį šaldytuve tris dienas,kaip čia viena kepėjėlė patarė.Suteptas be papuošimo man jis svėrė 2.3kg.Kai ragausim būtinai parašysiu.Didžiulis dėkui už receptuką!

    AtsakytiPanaikinti
  28. Labai skanus, sotus....pasakisko skonio, gavosi super. Patiko visiem kas ragavo;)

    AtsakytiPanaikinti
  29. Ačiū už gražius žodžius .Smagu , kad patiko ir viskas pavyko :) Šis tortas mano favoritų sąraše ,labai mėgstamas ir dažnai gaminamas :)

    AtsakytiPanaikinti
  30. Sveiki ar tiktu grietinele 28proc? Ir papuosti is karto,kai pertepi ar veliau galima?

    AtsakytiPanaikinti
  31. Sveiki , grietinėlė turėtų būti 35 % riebumo ,28 gali neišsiplakti , bus išbėgę sluoksniai .

    AtsakytiPanaikinti
  32. jis tikrai nuostabaus skonio dariau jau ne karta

    AtsakytiPanaikinti
  33. As ir ne karta kepiau si torta ir kepsiu dar si savaitgali,savo gimtadieniui 😉 Vyrui labai jis patinka,tik as sirupa,biskvitams sulaistyt ,darau is kavos,o ne citrinos,man labai cia tinka tas kavos prieskonis 😋

    AtsakytiPanaikinti
  34. Sveiki , malonu girdėti kam patinka ir kepate jau ne pirmą kartą :) Sirupą galima daryti pagal savo skonį , o galima ir visai nelaistyti ,pakaks šokoladinio padažo ,sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
  35. Kepiau si torta savo vyrui gimimo dienos proga. Kiek bijojau ar pavyks, nes pries tai nesu daug kepusi tortu. Labai dekinga uz issamius paaiskinimus. Tortas ispilde lukescius 100% labai turtingo skonio. Super! Aciu!

    AtsakytiPanaikinti
  36. Džiaugiuosi ,kad jūsų lūkesčiai buvo pateisinti ,sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
  37. Labai skanus tortas. Vertas kiekvienos minutės praleistos jį gaminant. Rezultatas stulbinantis :) Ačiū ;)

    AtsakytiPanaikinti
  38. Jūrate , ačiū už komentarą ,super :)

    AtsakytiPanaikinti
  39. Ka blogai padariau tai kepiau biskvita 25cm skardoj. Gavosi per ploni ir tepant pliso....

    AtsakytiPanaikinti
  40. Rolandai , gal kitą kartą geriau pasiseks :)

    AtsakytiPanaikinti
  41. Nuostabaus skonio,tikrai daug jų kepusi ir prigaminusi per 32 metus,bet šis buvo pasakiškas tikrai,bijojau kad bus saldus,bet tikrai ne.Vertas dėmesio,liuks

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mane jo skonis irgi nustebino ,nes tikėjausi labai saldaus ir riebaus ,tačiau buvo viskas super :)

      Panaikinti
  42. sveiki, sakykite, o keksiukams koks kremas naudotas buvo? kazkaip standziai atrodo pas jus, noreciau toki ir uzdeti standu=)

    AtsakytiPanaikinti
  43. sveiki , kremas kaip ir torte ,nieko nekeičiau ;) viduje Rududu ,ant viršaus gerai išplakta grietinėlė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, o tai rududu kada ir kaip į vidų dėjot ? Į tešlą ? Ačiū

      Panaikinti
  44. Mano tortine 24cm, tai ar nieko nereik dauginti? Ir ar gerai suprantu, kad biskvita kepti du kartus ir abu blynus padalint per puse? O kaip padalint lygiai?

    AtsakytiPanaikinti
  45. Viską supratote teisingai :) tik jūsų tortinė didesnė ,plonesni biskvitai bus .Biskvitus dalinu peiliu ,ne visada tobulai pavyksta ,bet tobulybės man ir nereikia ;) sėkmės !!!

    AtsakytiPanaikinti
  46. Ačiū už receptą, tortas pavyko ir buvo nerealiai skanus, net mano kritikui vyrui patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  47. Tortas superinis, gaminau vyro gimtadieniui, patiko visiems kas ragavo. Siandien gaminsiu dar karta. Aciu uz puikiausio torto recepta. Tai skaniausias mano ragautas tortas, be to labai sotus.

    AtsakytiPanaikinti
  48. Sveiki sendien bandysiu kepti sita tortuk norekau pasiteirauti jus ji iskart papuoset ar puoset po nakties ir kaip sekesi?

    AtsakytiPanaikinti
  49. Sveiki , visada puošiu kitą dieną :) papuošimas labai paprastas ,taip ,kad nepavykti negali :)

    AtsakytiPanaikinti
  50. Sveiki, o vietoj rududu galima naudoti skysta karamele?

    AtsakytiPanaikinti
  51. Sveiki , aš nebandžiau,bet manau Rududu tvirtesnis ir tinka geriau :)

    AtsakytiPanaikinti
  52. Pavyko iš pirmo karto, 26cm formai imu 1,5 normos produktų. Gaunasi apie 10cm aukščio skanumėlis. Kepiau jau 5 kartus, namiškių visuomet užsakomas Kalėdoms, Velykoms ir spec. progoms :) Darbo yra, bet tikrai nesunku..Man tik biskvito daugokai gaunasi, o jei plonesnis būtų ko gero neitų perpjaut (nors ir naudoju siūlą), labai jau purus..

    AtsakytiPanaikinti
  53. Labai liuks atrodo, o sakykite - kiek laiko virti kondensuotą pieną (500 gr), kol pasidarys Rududu? Norisi išbandyti jūsų receptą. Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki , pirkite Rududu ir nereikės Jums vargti ;) O jeigu norite pati pasigaminti Rududu ,tai turiu pasakyti ,kad tai nebus tokio skonio ir tekstūros produktas kaip Rududu .''Smaližiaus'' torto recepte yra aprašyta kaip išsivirti kondensuotą pieną. http://www.ritosreceptai.lt/2015/05/tortas-smalizius.html

      Panaikinti
  54. Sveiki, siandiena isbandziau jusu recepta.. Rytoj raugausim ir matysim kas man gavosi ! Tik grietinele nesigavo labai tirsta.. Tokia pusetinai.. ir kai dejau sokolada o veliau grietinele ji man liejosi per sonus. Puosiau palaikius torta 10-15min saldytuve, tai gal nieko tokio ? nepaskaiciau,kad geriau kita diena puosti

    AtsakytiPanaikinti
  55. Ar galima vietoj žemės riešutų dėti lazdymo?

    AtsakytiPanaikinti
  56. Superinis!!! Labai ačiū už receptuka :)

    AtsakytiPanaikinti
  57. Sveiki. Ar grietinelę būtina plakti mikseriu, kad sutirštetų ar pakaks ranka suplakti?

    AtsakytiPanaikinti
  58. Sveiki ☺reikia plakti mikseriu ,nes kremas turi būti standus ,kitu atveju "išbėgs"sluoksniai .

    AtsakytiPanaikinti
  59. Sveiki, o kur jus pirkote tas sirdeles kaip ant pirmojo tortuko? Kepsiu si skanesta ir noreciau papuosti tortuka su jomis ;)

    AtsakytiPanaikinti
  60. "Biskvitui išplakame kiaušinius su cukrumi.Cukrus turi ištirpti , o masė padidėti kelis kartus" - cia isplakti iki putu? ;)) aciu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, taip reikia išplakti iki putų :)

      Panaikinti
    2. Sveiki,

      Papuošimui irgi sūdyti riešutai naudajami?

      Panaikinti
  61. Sveiki noriu pagaminti dukros gimtadieniui.
    bet turiu tik 28cm skersmens torto forma.
    kokius kiekius produktu tada reikėtų naudoti>
    Ar galite man padėti?
    ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki ,parašysiu Jums formulę kaip yra apskaičiuojami produktai pagal formos dydį.Mano tortas keptas 21 cm formoje ,Jūs norite kepti 28 cm formoje ,tai pvz. Cukraus aš naudojau 200 g ,tai Jums reikės skaičiuoti taip : 28÷21×200=266...g ,pvz.miltų 220 g 28÷21×220=... Tik Jūsų tortas bus žemasvur biskvitai bus ploni.Rekomenduoju kepti po vieną 4 buskvitus.Sėkmės ☺

      Panaikinti
  62. o kokius produktų kiekius naudoti vienam biskvitui iškepti, kad ir tai paciai 28cm formai?

    AtsakytiPanaikinti
  63. Sveiki,o Jūs norite kiekvienam biskvitui atskirai maišyti tešlą ? Nebūtų paprasčiau paruoštą tešlą padalinti į 4 dalis ?

    AtsakytiPanaikinti
  64. 4 metu dukryte torta ivertino puikiai! O ir pagaminti labai paprasta! 10 balu!

    AtsakytiPanaikinti
  65. Sveiki. Norejau paklausti del torto nuotrauku: vienoje tortas su sviesiu biskvitu, atrodo toks sausokas, o kitoje nuotraukoje, kur jis papuostas trupiniais, biskvitas atrodo tamsesnis ir purus, slapias. Ar cia tas pats tortas ar cia du skirtingi?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki , galiu jus nuraminti,kad čia vienas ir tas pats tortas ;) Toje foto kur biskvitas šviesesnis ,naudotas baltas cukrus ir tortas nedrėkintas sirupu.O tamsesnis biskvitas su ruduoju cukrumi ir drėkintas sirupu.Nuo sirupo Rududu kremas labai suminkštėja ,matosi skirtumas.O nedrėkintam torte kremas stabilus.Tai toks skirtumas .Jeigu tortą reikia transportuoti ir yra karštas oras ,niekada nedrėkinu.Receptas vienas ,o variantų įvairių.Skonio reikalas ,kam koks variantas priimtinesnis.Sėkmės :)

      Panaikinti
    2. Gaila, siek tiek veliau pamaciau jusu atsakyma.. Tad tik viena biskvito sluoksni sulaisciau sirupu, atrode, kad sokolado skystumo turetu pakakti.
      Kepiau biskvitus 24cm formoje, skaiciavau skaiciavau, kiek produktu reikia, galiausiai teko daryti antra teslos porcija. Uztat kiek trupiniu ir koks aukstas jis man gavos :D Pastebejau, kad labai svarbu neperkepti biskvito, kad nebutu sausas. Tortas tikrai nuostabus. Tas Rududu ir zemes riesutu kremas visiskai nuginkluoja! Ačiū!

      Panaikinti
    3. Smagu ,kad skonis patiko :) Truputį aukščiau,komentaruose yra parašyta formulė kaip apskaičiuoti produktų kiekį pagal torto formos dydį.Man šis tortas idealiausiai gaunasi 21 cm formoje.Dėkoju už komentarus :)

      Panaikinti
    4. Sveiki.O kaip apskaiciuoti kiausiniu kieki pagal Jusu formule?Nes taip pat kepu platesneje formoje ir gaunasi per ploni biskvitai.

      Panaikinti
    5. Sveiki,formulė ta pati Pvz.Jeigu forma 28 cm ÷ 21 cm × 2 kiaušinių = 2,66 , tai dėkit 3 ,nes kiaušinio per pusę nepadalinsite.Sėkmės !!!

      Panaikinti
  66. Viskas iškepta,beliko ištraukti iš šaldytuvo ir papuošti🙂.Ir,žinoma,laukti svečių.Ačiū už receptą!

    AtsakytiPanaikinti
  67. Ant 25 cm formos dariau dusyk nekeisdamas kiekių, viskas buvo super. Pirmas tortas darytas gyvenime, tikrai bet kas, kas yra apsipratęs virtuvėje, gali pagaminti šį tortą :)

    AtsakytiPanaikinti
  68. Abieju suneliu gimtadieniams sita torta kepiau. Nerealus! Aciu uz uz toki gera recepta!

    AtsakytiPanaikinti
  69. Kepiau is 2 porciju, gavosi 2 tortai. Vieno sonus apdejau vafliniais vamzdeliais, o kita damu pirsteliais ir aprisau dovanu "kaspinu" kur buna toks siaudinis (nezinau kaip issireiksti) Gavosi kaip sulineliai. Ant virsaus primeciau pjaustyto snikerso, riesutu, sok.saldainiu ir viska aplaisciau tirpintu sokoladu. Gavosi super grazus ir skanus! Dekui uz recepta!! Gaila,kad neimanoma ikelti nuotrauku.

    AtsakytiPanaikinti
  70. Broliene kepė, tiesiog nuostabaus skonio👌🥧

    AtsakytiPanaikinti
  71. Skanus. Šlapias, nepersaldus. Rekomenduoju. Gaila neina nuotrauka pasidalinti :)

    AtsakytiPanaikinti
  72. Visada darau pagal šį receptą👍👍👍

    AtsakytiPanaikinti
  73. Kepiau šį tortą pirmą kartą. Biskvitas iškepė purus, truputi drėgnas, skanus. Tortukas gavosi labai skanus. Kepsiu dar ne vieną kartą. Ačiū už receptą.

    AtsakytiPanaikinti
  74. Tortas gaunasi labai skanus. Ačiū už puikų receptą.
    Antrą kartą kepu šį tortą ir antrą kartą rududu-sviestinis kremas gaunasi skystokas, teka iš formos. Viską dedu pagal receptą, kremą blederuoju, bet kremas neišlaiko formos :(
    Ką darau neteisingai? Sviestas natūralus 82%

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gali būti ,kad sviestą Su Rududu reikėtų ilgiau paplakti ir mažiau drėkinti .Nes yra buvę ir man ,kad nuo sirupo suskystėjo karamelinis sluoksnis .Esu dariusi ir visai be sirupo ,bet man nepatiko ,nes mėgstame drėgnesnius tortus .

      Panaikinti
  75. Labai geras receptas, visada kepu pagal šitą, gaunasi superinis Sniker tortas.
    Visiems labai patinka, ypač anūkams - džiaugiasi, kai jų gimtadieniams iškepu tokį. Ačiū už puikų receptą ir patarimus

    AtsakytiPanaikinti
  76. Kepiau 3kartus ir labai skanus gavosi. Aciu uz recepta!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  77. Pasakisko skonio tortas 🙂 aciu uz puiku recepta. Dariau pirma karta ir gavosi tobulai 😊

    AtsakytiPanaikinti