tag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post8376571352435613590..comments2024-03-28T20:12:07.912+02:00Comments on Ritos receptai : Riešutinis- karamelinis pyragas KalėdomsRitahttp://www.blogger.com/profile/02485990205186282062noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-47347348163059399412017-12-05T19:30:24.356+02:002017-12-05T19:30:24.356+02:00Sveiki,sviestas turi buti saltas ir tik saltas.Isi...Sveiki,sviestas turi buti saltas ir tik saltas.Isivaizduokite kaip reiketu dirbti su patirpusiu teslos gabalu ?Ir kuo mazesnis ranku kontaktas su tesla tuo kokybiskesnis pyrago pagrindas.Ritahttps://www.blogger.com/profile/02485990205186282062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-70294521555193040202017-12-05T18:21:53.562+02:002017-12-05T18:21:53.562+02:00Sveiki, norejau paklausti ar saltas sviestas turi ...Sveiki, norejau paklausti ar saltas sviestas turi kazkokios itakos konsistencijai? ar galima butu naudoti kambario temperaturos ir issukti su miltais virtuviniu kombainu? DekojuRutanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-19052099159192369182017-01-05T17:09:08.680+02:002017-01-05T17:09:08.680+02:00Labai labai skanus pyragas! Ačiū Jums!Labai labai skanus pyragas! Ačiū Jums!Julijanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-5400420480042680032016-12-21T13:20:10.929+02:002016-12-21T13:20:10.929+02:00Riešutų apdoroti nereikia ,bet jeigu jums yra toks...Riešutų apdoroti nereikia ,bet jeigu jums yra toks noras galite ;) Na tikiuosi viskas pavyks :) Ritahttps://www.blogger.com/profile/02485990205186282062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-91232915847005648372016-12-20T22:21:43.282+02:002016-12-20T22:21:43.282+02:00Dar vienas klausimas :D tikiuosi kad paskutinis :D...Dar vienas klausimas :D tikiuosi kad paskutinis :D nes jau ryt kepsiu. Ar riesutus kaip nors apdorojot? Pvz lazdynu riesutus nulupti siek tiek pakepinus, migdolus irgi nulupti luobeles nuplykius karstu vandeniu. Ačiū už atsakymą ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11616992808550095194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-65094609588231650682016-12-20T15:34:40.599+02:002016-12-20T15:34:40.599+02:00sveiki, o ką darėte ne taip ? jeigu viską dėjote p...sveiki, o ką darėte ne taip ? jeigu viską dėjote pagal receptą turėjo gautis .Gal per mažai virėt ,o gal grietinėlę liesą dėjote ,žodžiu kažką darėte ne taip ,nes mano ir kitų daugybę kartų keptas pyragas ,nebuvo ,kad nesigautų.Vis tik manau nusiminti neverta ,dėkite kepti ,turi sutvirtėti.Ritahttps://www.blogger.com/profile/02485990205186282062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-40986569906159397272016-12-20T13:45:00.135+02:002016-12-20T13:45:00.135+02:00sveiki, o ka daryti, jei idaras man nesigavo toks ...sveiki, o ka daryti, jei idaras man nesigavo toks tirstas, kaip turetu buti.. ? :( <br />Agnehttps://www.blogger.com/profile/17936845048818355965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-41429207831859605592016-12-19T15:53:52.021+02:002016-12-19T15:53:52.021+02:00Sveiki, taip greitai nesustings tikrai:) Įdaras su...Sveiki, taip greitai nesustings tikrai:) Įdaras sukietėja tik po kepimo. O jeigu taip nutiktų ,kad sustings tik paruoštas ,tai truputį pašildykite.Tikrai neverta vargti ir atskirai kiekvienam pyragui ruošti įdarą.Ritahttps://www.blogger.com/profile/02485990205186282062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-64473525223061877272016-12-19T15:31:11.207+02:002016-12-19T15:31:11.207+02:00Man reikia triju pyragu ;). Del teslos viskas aisk...Man reikia triju pyragu ;). Del teslos viskas aisku, as klausiau del idaro mases, nes pagal recepta tai suprantu as ja iskarto padarysiu trim pyragams. Tai kol ateis eile kepti treciajam pyragui, ar ta mase man nesustings? Ar kiekius man isdalinti i tris dalis ir daryti idara geriau tris kartus kai jau kepsiu?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11616992808550095194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-28465558520620682032016-12-15T09:46:30.600+02:002016-12-15T09:46:30.600+02:00sveiki , nelabai supratau klausimo ;) vieną gabali...sveiki , nelabai supratau klausimo ;) vieną gabaliuką iškočiojate ,dedate į formą ir kepate .Iškepus kočiojate kitą ,kam visus iš kart kočioti ? čia jau elementarūs dalykai ,gal reikėjo geriau vieną didelį kepti ,jums būtų paprasčiau ,sėkmės :)Ritahttps://www.blogger.com/profile/02485990205186282062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-78768929974969517212016-12-13T17:28:02.218+02:002016-12-13T17:28:02.218+02:00Dar vienas klausimas ;) mase tai pasidarysiu is ka...Dar vienas klausimas ;) mase tai pasidarysiu is karto trim. O kepsiu viena po kito. Ar kol ateis eile kepti paskutiniajam, ar mase nesustings, kad nebeiskrapstysiu jos is indo. Aciu uz atsakyma ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11616992808550095194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-12772053110470918562016-12-09T14:05:04.434+02:002016-12-09T14:05:04.434+02:00Sveiki, tikrai nieko neatsitiks.Balkone tikrai net...Sveiki, tikrai nieko neatsitiks.Balkone tikrai netinka ,reikia sausai .Sėkmės :)Ritahttps://www.blogger.com/profile/02485990205186282062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-86638428541489329522016-12-09T13:27:59.545+02:002016-12-09T13:27:59.545+02:00Sveiki, o jam nieko neatsitiks jei tas kelias dien...Sveiki, o jam nieko neatsitiks jei tas kelias dienas stoves kambario temperaturoje? Neturiu kur laikyti kad butu vesu. Nebent balkone, bet ten dregna. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11616992808550095194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-39654437141523956662016-12-04T16:12:39.646+02:002016-12-04T16:12:39.646+02:00Pyrago autorė štai ką rašo : ''Esu pamiršu...Pyrago autorė štai ką rašo : ''Esu pamiršusi gabalaitį porai mėnesių..radau, apsidžiaugiau, sutriauškiau su kava su malonumu ir tikrai neapsinuodyjau :))))<br />Ritahttps://www.blogger.com/profile/02485990205186282062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-53937336687165515942016-12-03T18:03:04.432+02:002016-12-03T18:03:04.432+02:00Sveiki , čia ne naujiena :) Daugelio išbandytas ir...Sveiki , čia ne naujiena :) Daugelio išbandytas ir patikrintas pyrago receptas ;) Ritahttps://www.blogger.com/profile/02485990205186282062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-25208706834680239782016-12-02T19:19:44.219+02:002016-12-02T19:19:44.219+02:00Sveiki, ar nesuges jeigu stovės 3sav? Sveiki, ar nesuges jeigu stovės 3sav? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17092521850695354885noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-70028832610929766482016-11-17T10:35:39.859+02:002016-11-17T10:35:39.859+02:00Aciu labai uz atsakyma! Bandysim :) Aciu labai uz atsakyma! Bandysim :) Loreta Bhttps://www.blogger.com/profile/02415554619188786310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-35666739627554757352016-11-16T16:35:16.333+02:002016-11-16T16:35:16.333+02:00Sveiki, atsiprašau netyčia ištryniau paskutinį kom...Sveiki, atsiprašau netyčia ištryniau paskutinį komentarą.Kas klausėte dėl įdaro kiekio ,tai taip įdaras trims 21 cm pyragams.Sėkmės :)Ritahttps://www.blogger.com/profile/02485990205186282062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-42758772480967525392014-12-13T06:30:39.273+02:002014-12-13T06:30:39.273+02:00Taip :)Taip :)Ritahttps://www.blogger.com/profile/02485990205186282062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808685462784765139.post-10011557544513838402014-12-12T18:04:33.647+02:002014-12-12T18:04:33.647+02:00O grietinėlę 35 % naudojate?:)O grietinėlę 35 % naudojate?:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15457602911787859512noreply@blogger.com